Сторінка 3 – Відгуки - DevaCurl, гель для укладання волосся, сильна фіксація без обтяження, 355 мл (12 рідк. унцій) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 11.06.2023
55
4
0
27
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська

Мій улюбленець! Текстура прекрасна, ідеальної для мене густини. Запах нейтральний після висихання не залишається. У мене довгі тонкі хвилі, яким необхідний міцний сильний гель, і саме цей гель чудово справляється з укладанням. Наношу на волосся після шампуню, бальзаму і легкого несмивання цього ж бренду, мачу як належить - і волосся відразу підстрибують у пружинки. Після сушіння феном ніякої плівки, гель не помітний на волоссі. Для рефреша теж підходить чудово - додаю в руку з гелем води, щоб був рідше, маку, сушу - і знову з хвилями, як у русалочки. Моє волосся важко тримати цілий день будь-якому гелю, і якщо бачу, що хвилі розтягнуло вітром - просто мочу їх водою і знову все гаразд. Після розбиття каста з'являється об'єм, але пухнастя при цьому сильної немає. Витрата некритична, вистачає надовго. Люблю цей гель і ні на що не проміняю, хоч ціна й не найдемократичніша.

8886ec1e-025e-410b-8272-c0aced6b223f